• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color

Graffiti

Graffiti

Plaatsen graffiti.

Omdat de auto wel erg geel is wilden wij er toch iets vrolijks op hebben, maar ja wat???  Diverse sites bezocht voor autobelettering maar eigenlijk niets wat we leuk vonden of het werd heel prijzig, of een vierkant, een rechthoek en dat vonden we geen optie. Totdat wij de vraag kregen waarom geen graffiti, ja dat klonk helemaal niet zo gek, dus via, via kregen wij het adres van een alleraardigste graffitispuitster. Op een zaterdag zijn we met zijn drieën naar Lemmer gereden, daar stond de auto voor wat aanpassingen, daar heeft ze haar inspiratie op gedaan, eerst wilde ze er allemaal gaten in maken, gatenkaas, maar daar waren wij weer niet echt blij mee. Al gauw kwam ze met her definitieve ontwerp. tulpen met 2 werelddelen, lekker vrolijk en niet te druk.

Zaterdag 15 november was het dan zover, de auto kon bij Paul zijn werk in het magazijn staan, zodat Fraukje lekker droog haar werk kon doen. In 1 dag had ze de hele klus geklaard en bekijk het resultaat, het ziet er echt super uit!!! Nog bedankt Fraukje.

Trouwens heb je wat op te vrolijken een kinderkamer, een muur of je schutting in de tuin en je ziet, zelfs van je auto maakt ze een autentiek exemplaar!!! Hier is haar mailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ze is een echte aanrader!!!