• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color

Reacties   

 
0 #41 Mieke en Wim 27-12-2018 04:42
Hallo !

Wij vonden in onze Spam 2 berichten van de afgelopen tijd van jullie. Gelukkig ben ik nu weer bij. Jullie verslag doet me denken aan onze reis naar Marokko, toen we nog geen kinderen hadden.

Een snack uit het winkeltje voor Kerst, ach, grote Kerstdiners zullen jullie al genoeg gehad hebben in je leven dus dit maaltje is verrassend anders. Ik ben hier in Maleisië deze week dolgelukkig met ons Kerstmaal met diepvrieshambur gers aangezien ik het vlees van de slager in de supermarkt echt onaantrekkelijk vond.

't Ga jullie goed! Veel liefs, Mieke Wim en kinderen
Citeer
 
 
0 #40 thelma 06-04-2017 13:25
Paul en Marita,

Een voorspoedige reis met weinig storm gewenst .
Leuk om over Buenos Aires te lezen.
Ook wij hebben daar erg genoten van de sfeer en mooie stad.
Misschien ontmoeten we elkaar wel eens in Eemnes.
Nogmaals :Behouden vaart.

Thelma (ook namens echtgenoot Theo).
Citeer
 
 
0 #39 thelma 07-03-2017 10:15
Paul en Marita.

Zoals altijd weer genoten van jullie verhalen en de mooie foto's,
die zoveel meer duidelijk maken. Een goede reis naar
Buenos Aires.En wie weet in Nederland,

tot ziens.Thelma.
Citeer
 
 
0 #38 thelma 25-01-2017 14:28
Hallo Marita en Paul,
Weer geweldig jullie belevenissen te lezen. Extra leuk, omdat we zelf ook in Ushuaia, Tierra del Fuego en bij Harberton zijn geweest. Wat me verbaast is, dat ik bij El Calafate niets lees over de Perito Moreno, de enorme gletsjer van 4km lang en 60 meter hoog en de Upsala gletsjer in het Lago Argentino met zijn enorme ijsbergen. Ik hoop, dat jullie nog prachtige belevenissen hebben voor jullie terugvaren. En Paul bij voorbaat vast sterkte. Thelma
Citeer
 
 
0 #37 Hans Veth 25-12-2016 16:20
Wat een geweldige verhalen weer Paul. Ongelooflijk te lezen waar jullie op jullie reizen tegen aan lopen elke keer. Je moet ook wel de juiste mentaliteit hebben om daar goed mee om te kunnen gaan. Heb je een kort lontje, loop je al snel tegen een hartstilstand aan volgens mij. Mooie foto's heb je er weer aan je verslag toegevoegd. Je ziet die beesten echt in de vrije natuur i.p.v in een diertuin. Lijkt mij heel imponerend en ook prachtig om zo "live" te zien. Ik wens jullie een goede voortzetting van jullie reis en ben benieuwd naar het volgende reisverslag! Groeten.
Citeer
 
 
0 #36 thelma 27-11-2016 14:56
Dat jullie al weer zolang onderweg zijn! Fijn dat de tierelier er nog zo goed bijstond bij jullie terugkomst. Beesten en dan in onze ogen zulke bijzondere is natuurlijk altijd genieten.
Nog heel veel reisplezier en we blijven meegenieten.
Thelma,
Citeer
 
 
0 #35 thelma 18-07-2016 10:50
Hallo Marita en Paul,
Ik weet natuurlijk niet of jullie nog in Buenos Aires zijn, maar anders, geniet ervan, want het is een hele mooie en leuke stad waar veel te zien is. Goed dat jullie in de Argentijnse zomer naar Ushuaia gaan. Is daar toch anders wel erg koud.
Mooie reis verder. Thelma.
Citeer
 
 
0 #34 thelma 22-06-2016 12:50
Hallo Marita en Paul, Weer genoten van jullie verhalen. Wij zijn net terug van 8 weken rondreis Spanje/Frankrij k. We gaan al 18 jaar met dezelfde caravan op vakantie en nog nooit noemenswaardige pech gehad. Dat was dit jaar anders. Kapotte mover, koppelingsplate n, airco.fototoest el. Theo's bril aan gruzelementen. Tegen een grote steen en lantaarnpaal aangereden. Beschadigde achterbumper. Etc. etc. Maar als ik dan over jullie avontuur in de modder lees hebben wij het er goed van afgebracht. Hopelijk is alle modder verdwenen en kunnen we verder meegenieten van jullie reis. Wij hebben inderdaad ook al heel wat van de wereld gezien, maar dat haalt het niet bij jullie,hoor.
Gr. uit Eemnes. Thelma.
Citeer
 
 
0 #33 Bert van Berkel 18-06-2016 10:09
Wij zijn weer even in Nederland. Zonen, tandarts, familie, APK. We zouden naar Marokko met vrienden maar we moesten eerder terug naar Nederland. We zijn ze wel tegemoet gereden op hun terugweg. In België kwamen we elkaar tegen. Bij het zoeken naar een plek reed ik Hem achteruit de sloot in. Geen ravijn, gewoon blubber. De vrienden konden ons er eenvoudig uittrekken. Hij blij, kon hij weer eens zijn sleepkabel gebruiken.
Groeten Ria en Bert.
Citeer
 
 
0 #32 Hans Veth 29-04-2016 15:36
Hoi Paul, wat een fantastische website hebben jullie gemaakt. Leuke verhalen om te lezen met prachtige scherpe foto's! Zo te zien zijn jullie nu Latijns Amerika aan het onveilig maken. Al in Mexico geweest of gaat dat nog komen. Daar heb ik speciale interesse in aangezien ik met heel veel Mexicaanse bibliotheken heb gewerkt. Overigens ook met de meeste andere Latijns Amerikaanse landen. Afgelopen 10 dagen op vakantie geweest in de buurt van Malaga, aangezien we dat vreselijk Hollandse weer even zat waren. Gelogeerd bj Fer Schröder, die daar na zijn scheiding van Toos permanent is gaan wonen. Duitse weduwe aan de haak geslagen, die een fantastisch huis op 13000 vierkante meter grond bleek te beschikken hoog in de bergen gelegen. Je moet de groeten van Fer hebben. Zowel Fer als ik zijn nog in goede conditie. Ik wens jullie nog een mooi en veilige reis met niet al te veel autopech en ben benieuwd naar jullie nieuwe avonturen.
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen